Woestijnkat

Woestijnkat

De woestijnkat heeft grote oren en een brede kop. Deze katten jagen voornamelijk 's nachts en houden zich overdag schuil. Ze hoeven nauwelijks te drinken omdat ze voldoende vocht uit hun prooidieren halen. Hun stompe nagels komen goed van pas om prooidieren uit het zand uit te graven.