Ga mee met het WNF-Rangers kamp

Ga mee met het WNF-Rangers kamp

Opeens sta je oog in oog met een grote Siberische tijger! Gelukkig zit er een hek tussen jou en dit indrukwekkende dier.  Tijdens deze vakantie maak jij op een wel heel bijzondere manier kennis met wilde dieren. 

WNF-Ranger Meikamp

Duur

3 of 5 dagen in de meivakantie

Waar

Dierenpark Amersfoort

Wat ga je doen?

Je gaat bijna elke dag naar het park en brengt veel tijd door met de dierenverzorgers. Met iedere dag een speciale activiteit zit deze week vol met dierenactie. Zo ga je een keer na sluitingstijd het park in om te kijken of alle dieren al liggen te slapen! En als afsluiting nemen we met z’n allen een duik in een subtropisch zwemparadijs!

Boek hier het WNF-Rangers Meikamp

WNF-Rangers Zomerkamp

Duur

4 of 7 dagen in de zomervakantie

Waar

Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek

Wat ga je doen?

Tijdens het WNF-Rangers Zomerkamp ga je op avontuur bij Safaripark Beekse Bergen. Je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen en je ontmoet de dierenverzorgers. Aan hen kan je alle vragen stellen die je hebt over de dieren en ze vertellen je ook allerlei leuke weetjes. En natuurlijk mag je ze helpen met bijvoorbeeld het voeren van de dieren of het klaarmaken van voedsel.

Op de camping slaap je in een echt WNF-Rangers Kamp. De reisleiding zorgt daar voor een vakantie vol te gekke spellen en activiteiten, zoals zwemmen in het zwemmeertje of levend stratego.

Boek het WWF-Rangers Zomerkamp

Korting

WWF-Rangers ontvangen 25 euro korting op het Mei en Zomerkamp!! Vul bij het boeken je WWF-Ranger lidmaatschapsnummer in (deze vind je achterop de Ranger Report). Ben je nog geen WWF-Ranger? Dan ontvang je bij deze vakantie automatisch een jaarlidmaatschap.

Het WWF-Rangers Kamp wordt georganiseerd door Vinea.

Word WWF-Ranger (7 t/m 11 jaar)
Word WWF-Ranger (7 t/m 11 jaar)
Wil jij iets doen voor het klimaat, wilde dieren en de natuur? Word dan WWF-Ranger!
Lees meer