Influencers in actie voor de tijger

Influencers in actie voor de tijger

Vandaag kwamen bekende influencers in Amsterdam bij elkaar voor een belangrijke opdracht. Prestator Humberto Tan en model Kim Feenstra vroegen hen om in actie te komen voor de tijger.

Britt Scholte, Stefan de Vries, Quinsding (Quinty Misiedjan), Milan Carvalho, Sterre Koning, Niek Roozen, Ferry Doedens, Sarah en Julia Nauta, Jiami Jongejan, Yasmin (van Route 12), Korthom (Thomas Brok) en Hanwe komen vanaf vandaag in actie voor de tijger. En er zullen de komende tijd nog veel meer influencers aanhaken, zoals Girlysblog en de mannen van Benr. En dat is hard nodig: er zijn namelijk nog maar 3900 tijgers in het wild. Wil je hun actie steunen? Klik dan op hun namen.

YouTube serie over de Siberische tijger

WNF-ambassadeur Niek Roozen doet natúúrlijk ook mee. Hij is net terug uit Rusland om het werk van WNF voor de Siberische tijger te bekijken. De YouTube-serie over zijn reis is vanaf half april te zien op ons YouTube-kanaal. De vlogs die Niek maakte zijn binnenkort te zien op zijn eigen YouTube-kanaal.

Team Tijger

Dit jaar voeren de WNF-Rangers tussen april en juni actie voor de tijger. Duizenden kinderen halen geld op voor de tijger waar er op dit moment nog maar 3900 van in het wild leven. En nu sluiten dus ook bekende Youtubers, zangers en andere influencers zich aan bij Team Tijger. Doe jij ook al mee?

Tijger met Team Tijger logo
Kom in actie voor de tijger
De tijger is krachtig en sterk. Toch heeft hij onze hulp hard nodig! Er zijn nog maar 3900 tijgers in het wild over. Daarom komen we samen in actie voor 2x zoveel tijgers. Doe ook mee en kom in actie.
Lees meer
Close-up tijgeroog
Vraag gratis actiepakket aan
Wil je actievoeren, maar weet je niet precies hoe? Vraag dan gratis actiemateriaal aan. Dan heb je alles in huis om direct aan de slag te gaan.
Vraag gratis actiepakket aan
Doneer Direct
Doneer Direct
De tijger is indrukwekkend en sterk. Toch heeft hij onze hulp nodig. Doneer direct om de tijgers te beschermen.
Doneer Direct