Influencers in actie voor de tijger

Influencers in actie voor de tijger

De finale van Team Tijger is op zondag 3 juni in Amsterdam! Niet alleen duizenden kinderen komen in actie voor de tijger, maar ook heel veel bekende YouTubers en artiesten!

Britt Scholte, Stefan de Vries, Quinsding (Quinty Misiedjan), Milan Carvalho, Sterre Koning, Niek Roozen, Ferry Doedens, Sarah en Julia Nauta, Jiami Jongejan, Yasmin (van Route 12), Korthom (Thomas Brok), Benr en Hanwe, Rein van Duivenboden en Kaj van der Voort komen allemaal in actie voor de tijger. En dat is hard nodig: er zijn namelijk nog maar 3900 tijgers in het wild.

YouTube serie over de Siberische tijger

WNF-ambassadeur Niek Roozen doet natúúrlijk ook mee. Hij ging naar Rusland om te kijken wat WNF daar doet voor de Siberische tijger. De YouTube-serie over zijn reis is te zien op ons YouTube-kanaal. De vlogs die Niek maakte zijn te zien op zijn eigen YouTube-kanaal.

Team Tijger

Dit jaar voeren de WNF-Rangers tussen april en juni actie voor de tijger. Duizenden kinderen halen geld op voor de tijger waar er op dit moment nog maar 3900 van in het wild leven. En nu sluiten dus ook bekende Youtubers, zangers en andere influencers zich aan bij Team Tijger. Doe jij ook al mee?

Doneer Direct
Doneer Direct
Heb je geld opgehaald of gespaard? Kijk hier hoe je geld over kunt maken voor jouw favo dier. Vraag een volwassene om je te helpen.
Doneer Direct
Tijger met prooi
Waar gaat het geld van Team Tijger naartoe?
De tijger is stoer en sterk. Toch is hij in gevaar. Lees wat we kunnen doen met de opbrengst van de Rangeractie: Team Tijger
Lees meer
Hoe beschermt WNF de tijger?
Hoe beschermt WNF de tijger?
WNF zet zich in om het leefgebied van de tijgers te behouden. Daarnaast is er een strijd tegen stropers, smokkel en handel.
Lees meer