Lees samen de leukste dierenverhalen

Lees samen de leukste dierenverhalen

Download hier de leukste verhalen over wilde dieren. Elke editie verschijnt er een nieuw voorleesverhaal in de Ranger Junior.

Lees het verhaal over de orka Keko die de wereld wil zien. Samen met haar broer Morgan beleeft ze een spannend avontuur.

Lees het verhaal over Trijntje de Tijger en haar man, die bijna jarig is. Geschreven door Jesse Goossens met illustraties van Marije Tolman.

Fred en Fanny Flamingo zijn verliefd en willen graag een baby. Maar wat moet je doen als je je ei kwijt raakt? Geschreven door René Hoogschagen met illustraties van Klaartje Berkelmans.

Klik, klik, allemaal kijken! Maar waar moeten alle dieren nou precies naar kijken? Geschreven door Dieter en Ingrid Schubert en illustraties van Ingrid Schubert.

Otje de zeeotter is lekker aan het spelen. Totdat hij Orak de orka tegenkomt. Wie is er sterker? Verhaal en illustraties van Bo Buijs.

Waarom rennen alle stoere dieren toch zo hard weg? Een Scandinavisch sprookje, illustraties van Annemiek Borsboom.
Baby orang-oetan verschrikt met grappig statisch haar
Word WWF-Ranger (3 t/m 6 jaar)
WNF-Rangers leren op een speelse en interactieve manier over dieren en de natuur. Maak je kind lid voor €3,95 per maand
Lees meer
Ontvang een gratis WNF-Ranger Junior
Ontvang een gratis WNF-Ranger Junior
PipaPanda is veranderd in WNF-Ranger Junior! Maar nog steeds boordevol spelletjes, knutseltips en natuurlijk dieren.
Lees meer
 Gratis naar de leukste parken
Gratis naar de leukste parken
WWF-Rangers kunnen gratis of met korting naar de leukste uitjes in heel Nederland! Bekijk snel welke parken je gratis of met korting kunt bezoeken. Nog geen WWF-Ranger? Meld je dan aan!
Lees meer