Missie 5: houd een Plastic-race

Missie 5: houd een Plastic-race

Je ontkomt er bijna niet meer aan: onze plastic afvalberg wordt alsmaar groter. Julia Tan heeft daarom een missie bedacht om zo haar steentje te kunnen bijdragen.

Missie 5

Houd een plastic-race!

Wat moet je doen?

Nodig je vrienden of familieleden uit.
Plak dubbelzijdig plakband op een (oude) jas en ga naar buiten. Kijk om je heen want er is (helaas) genoeg zwerfplastic te vinden. Degene die binnen 5 minuten zoveel mogelijk plastic zwerfafval op zijn/haar jas heeft geplakt, is de winnaar.

Check hoe Julia het er vanaf brengt in onze stories @wnfrangers. En doe zelf ook mee, dan maak je kans op leuke prijzen!

Schattig! Een pandajong van 5 maanden oud
Missie 1: Zelf scheerschuim of gezichtsmasker maken
Staan er bij jou ook beautyproducten zoals scheerschuim, zeep en gezichtsmaskers in de badkamer? Maak ze zelf! Superleuk, goedkoop én duurzaam.
Lees meer
Jaguar, Brazilië
Missie 2: duurzaam shoppen
De kledingindustrie is een grote vervuiler. Maar wist je dat je ook op een duurzame manier aan een nieuw kerst-outfit kunt komen?
Lees meer
Verwen de vogels met deze muffin-vetbollen
Verwen de vogels met deze muffin-vetbollen
Geef meesjes, mussen en vinken in je tuin ook een lekker kerstdiner! Maak zelf muffin-vetbolletjes.
Lees meer
Vegan koekjes recept
Vegan koekjes recept
Het is bijna vakantie! Alle tijd dus om iets lekkers te bakken. Vandaag ga je koekjes bakken met ingrediënten die goed voor jou zijn én voor onze aarde.
Lees meer
Meisje met rugzak in het bos
De missies
Check hier de missies om de wereld een beetje groener te maken. Hoe meer missies je uitvoert, hoe meer kans je ook maakt op leuke prijzen.
Lees meer
Jongen op het strand
Win leuke prijzen!
Van 17 t/m 21 december kun je meedoen met WNF-Rangers on a mission. Lees hier wat je moet doen om kans te maken op leuke prijzen.
Lees meer