WNF-Rangers Zomerkamp

WNF-Rangers Zomerkamp

Opeens sta je oog in oog met een grote Siberische tijger! Gelukkig zit er een hek tussen jou en dit indrukwekkende dier.  Tijdens deze vakantie maak jij op een wel heel bijzondere manier kennis met wilde dieren. 

Duur

4 of 7 dagen Organisatie: Vinea

Waar

Hilvarenbeek - Safaripark Beekse Bergen

Wat ga je doen?

Bij dit zomerkamp ga je op avontuur bij Safaripark Beekse Bergen (2 x bij het 4-daagse kamp en 4 x bij het 7-daagse kamp). Je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen en je ontmoet de dierenverzorgers. Aan hen kan je alle vragen stellen die je hebt over de dieren en ze vertellen je ook allerlei leuke weetjes. En natuurlijk mag je ze helpen met bijvoorbeeld het voeren van de dieren of het klaarmaken van voedsel.

Ook leer je meer over het WNF-actiedier van 2018. Op de camping slaap je in een echt WNF-Rangerkamp. De reisleiding zorgt daar voor een vakantie vol te gekke spellen en activiteiten, zoals zwemmen in het zwemmeertje of levend stratego.t meertje of levend stratego. Op de camping slaap je in een echt WNF-Rangerkamp!

Korting

WNF-Rangers ontvangen bij het 4-daagse kamp 25 euro korting en bij het 7-daagse kamp 40 euro korting. Wil je voor deze korting in aanmerking komen? Vul dan bij het boeken je lidmaatschapsnummer van de WNF-Rangerclub in.
Ben je nog geen WNF-Ranger? Dan ontvang je bij deze vakantie automatisch een jaarlidmaatschap.

Meer info over het WNF-Rangerclub Zomerkamp

Voor Kinderen van 7 tot 10 jaar

Voor Kinderen van 10 tot 12 jaar